banner isbank

ATATÜRK HAFTASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞVURU DUYURUSU

duyuru gifi Atatürk Haftası Satranç Turnuvasına başvuru talebinin artması üzerine kontenjan 350 olarak güncellenmiştir. Tüm sporcularımıza duyurulur.
duyuru Lisansını Gençlik ve Spor İl Spor Müdürlüğünden ya da ilçe spor Müdürlüğünden çıkaran veya  vize yaptıran LİSANS KİMLİK BELGESİ bulunan bazı sporcularımız, şu an için Lisans Bilgi Sisteminde yaşanan sorunlar dolayısı ile turnuvaya sistemden kayıt olamamaktadırlar. Bu durumda olup turnuvaya başvuru yapmak isteyen sporcularımız  Turnuva Yönergesinde ilan edilen son kayıt tarihi ve saatine kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  elektronik posta adresimize LİSANS KİMLİK BELGESİ'nin çift taraflı fotoğrafı ile birlikte aşağıdaki bilgileri göndererek müracaat edebilirler.

Adı Soyadı
Doğum Tarihi
T.C No
Turnuva Adı
Kategorisi
UKD
ELO

Mail gönderen sporcuların turnuva kayıtları tarafımızdan  yapılacaktır. Kayıtlar, gönderilen e-mailin tarih ve saati dikkate alınarak, kontenjanı aşmayacak şekilde olacaktır. Bu şekilde kaydı alınan sporcuların listesi aşağıdadır.
Dikkat2 
Kayıt İçin Mail Atan Sporcuların Listesi